Stor udstillingstelt

Funktion af det store udstillingstelt: * Tilladt temperaturtilstand: -40 ° til + 70 ° temperatur * Max. Vindbelastning: 100km / h (kan forstærkes) * Snebelastning: 75kg / kvadratmeter * Ingen indvendig pol og indvendig plads kan anvendes 100%. * Movable, og kan bruges på forskellige steder * Installation: nem demontering og installation på forskellige steder * modulært system i hver 5m bay * Livslængde: mindst 20 år
Chat nu

Produktdetaljer

Stor udstillingstelt

 

For at kunne tilbyde tilstrækkelig plads til udstillingen af ​​udendørs mad kultur og fødevarer, blev vi valgt til at levere de store udstillings telt, der kan rumme over 1000 personer og 100 kabiner til maden der viser festival. Udstillingsteltene er bygget på betonbunden. Den maksimale vindbelastning er 100 km / time, og tagdækslet er lavet af dobbelt PVC-belagt polyester, som er vandtæt, brandhæmmende og UV-resistent. Derfor er der ingen grund til bekymring for den stærke sol eller kraftige regn udenfor, når du holder arrangementet udenfor.

 

Der er mange forskellige slags valgfrit tilbehør, der tjener til udstillingsteltet i forskellige temahændelser. Såsom PVC-stoffet sidevægge, ABS hårde vægge, Glas sideveje, glasdøre, glasvinduer, trægulve, hvidt plettet foer og gardin til indendørs dekoration, AC, varmeapparat, banket stol og bord og så videre. Alle disse arrangementer er tilgængelige i vores service. Og vi kan også hjælpe dig med at køre forsendelsen til din destinationsport, alt i one stop service er tilgængelig.

 

Funktion af det store udstillingstelt:

* Tilladt temperaturtilstand: -40 ° til + 70 ° temperatur

* Maks. Vindbelastning: 100km / h (kan forstærkes)

* Snebelastning: 75 kg / kvm

* Ingen indvendig pol og indvendig plads kan anvendes 100%.

* Flytbar, og kan bruges på forskellige steder

* Installation: nem demontering og installation på forskellige steder

* modulært system i hver 5m bay

* Levetid: mindst 20 år
Hot Tags: store udstillings telt, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, køb, billig, tilpasset, rabat, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like