PVC Partytent

Strukturen materiale af PVC partiet telt er lavet af hårdt presset aluminium 6061 / T6, klar span struktur, kan fastgøres på forskellige slags jord. Og den maksimale vindbelastning er 100 km / time. Det er stærkt nok til din udendørs festbegivenhed, uanset hvilken slags vejr det er.
Chat nu

Produktdetaljer

PVC fest telt

 

Vores PVC fest telt er et bedre udendørs husly, i modsætning til traditionelle lærred telt, PVC materiale har en bedre evne til at blokere den varme sol, regn og vind. Strukturen materiale af PVC partiet telt er lavet af hårdt presset aluminium 6061 / T6, klar span struktur, kan fastgøres på forskellige slags jord. Og den maksimale vindbelastning er 100 km / time. Det er stærkt nok til din udendørs festbegivenhed, uanset hvilken slags vejr det er.

Specifikation af PVC-partelteltet:

Aluminium ramme profil

166x88x3.0mm

Tilgængelig størrelse

12m-18m bred, længden er ubegrænset

Farve

Kan tilpasses

Installation:

Let installation og demontering på ethvert sted

Snebelastning:

75kg / sq meter (har også specielt design til stor sne)

Tilladt temperaturtilstand

-40 ° til + 70 ° temperatur

levetid

mindst 20 år

Original:

Guangzhou by, Kina

 

Vores PVC fest telt kan anvendes på baggård, græsplæne, dæk og andet udendørs rum. Det tager kun få timer at færdiggøre installationen, alt efter behovet for at bygge og demontere til enhver tid.

 

Vi kan hjælpe dig med at gøre forsendelsen til din destinationsport, og hjælpe dig med at gøre teltinstallationen på dit sted. Eventuelle andre tilbehør til teltet, som f.eks. AC, varmeapparat, foring, banketstol, bord og så videre, er tilgængelige i vores service. Vi kan være din one-stop shop for alle de tjenester, der er nødvendige for din udendørs fest event løsning. Du er hjertelig velkommen til at sende os din forespørgsel.
 

 

 

Hot Tags: pvc fest telt, Kina, fabrik, producenter, leverandører, køb, billig, tilpasset, rabat, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like