Fritstående telt

De fritstående telt er fremstillet af hårdt presset ekstruderet aluminiumlegering 6061 / T6 med anodiseret, hvilket er meget mere hårdt end det normale aluminium, og levetiden kan være over 20 år i meget lang tid. Det er til gavn for dine teltleje i stedet for stålpællematerialeteltet.
Chat nu

Produktdetaljer

Fritstående telt

 

De fritstående telt er fremstillet af hårdt presset ekstruderet aluminiumlegering 6061 / T6 med anodiseret, hvilket er meget mere hårdt end det normale aluminium, og levetiden kan være over 20 år i meget lang tid. Det er til gavn for dine teltleje i stedet for stålpællematerialeteltet. Hovedrammeprofilen er: 203x110x4.5mm, som er velegnet til 20m og 25m klare bredbredde telt (længden af ​​teltet er modulært ved at tilføje hver 5m bugt). Den større klare bred brede serie, brug den større ramme profil til at understøtte telt hele strukturen.

 

Det tydelige spændvidde i teltet ligger fra 3m til 60m, og teltet er ubegrænset. Den maksimale vindbelastning af den fritstående teltstruktur er 100 km / time. Ingen indvendig pol og indvendig plads kan anvendes 100% . Derfor kan du placere dansestad, feststol og bord, lydsystem, AC eller varmeapparat mv. I teltet uden forstyrrelse.

 

De fritstående telt tilbyder hurtig og nem montering og demontering uden tungt udstyr. Den fritstående teltstruktur kan bruges til midlertidige eller permanente bygninger og anvendes i vid udstrækning til: forretningsfremmende foranstaltninger, festivaler, catering, udstillingshændelse, sociale receptioner, reklame, lager og andre fritidsaktiviteter mv.

 

Vi tilbyder også den tilpassede design service for at sikre, at produktet opfylder dine specielle behov i din placering. Vi kan hjælpe dig med at gøre forsendelsen til din destinationsport. Og installationsmanualen eller videoen kan leveres. Hvis du har brug for vores ingeniør flyve til dit sted for at hjælpe dig med at guide installationen er også tilgængelig. One-stop service er tilgængelig i vores firma service.

 

Har du brug for flere oplysninger, skal du blot kontakte os.Hot Tags: fritstående telt, Kina, fabrik, producenter, leverandører, køb, billig, tilpasset, rabat, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like