Hvor hen til bære et telt

- Aug 10, 2017-

Teltet kan være den største og tungeste af alt det udstyr, vi har brug for til at udføre. Det er absolut vigtigt at sætte det på plads.

Hver telt sælges med en taske, og mange mennesker er vant til at sætte telte i dem. Siger ikke at sige det pænt foldet ind i en meget generende, indsamlede telte er ofte den største af alle vores udstyr og rygsæk plads er begrænset, ud over dens soveposer, fugt pude, to store.

Og endnu mere bekymrende er, at mange af Teltene er pakket i et langt rør, og hvis du bruger en mindre rygsæk er det meget sandsynligt, at du ikke kunne sætte det. Sætte telt udenfor rygsækken? Det synes at være en god måde at spare plads. Denne fyr derude, det er nemt at få dig ind i problemer.

Teltet er meget tung, og det er ikke let at samle på ydersiden af rygsækken, medmindre det er ligesom en pose med brun; Hvis du har brug at bore i skoven på ruten, er det let at hænge grene, hvis ikke du er forsigtig, du vil være elendige. Hvad så? Den bedste måde at gøre dette er at opgive sjækler af producentens design-smide væk telt taske og bruge en stor sovepose.

Du behøver ikke at genere at folde det, ligesom en sovepose til at sætte den i en sovepose, og hvis du vil gemme volumen, sætte en sovepose på ydersiden. Komprimere bælte krop

Efterslæb til mindre. (Ser barbariske?!) Som et resultat, er sovepose forvandlet til en bold fra det oprindelige lange rør og placeres i rygsækken.

En anden fordel ved at gøre dette er at den tilfældige plug op placeringen af hver fold er stokastiske, og hvis simpelt for skønhed kun at folde det er selve regler til at modtage den oprindelige telt taske, derefter hver fold holdning er fast , tiden er længe denne del er easy første aldring. Efter teltet blev afviklet, resten af telt stænger var mere end nok, og det var let at sætte det oprejst i rygsækken eller udenfor rygsækken.

Ru telt i slutningen af tuck vil ridse hånden ~ ~ bedre end den interne konto fold et par fold flad pude i rygsæk i sovepose, det er ikke stort. Teltet klæber til posen ved at gennemføre systemet på denne side, det er ikke let for at være sårbare, den eksterne konto i rygsæk inde i objektet, kan være vandtæt, når regn kan hurtigt tages som en poncho, hvis det er 225 kan også trækkes ud af teltet som en regn skur eller madlavning hall; telt tasker kan bruges, når fugttæt pudebetræk, fugt pude og aluminium tynd pad med indersiden af en udstoppet med en rygsæk udenfor en hængende, det er lettere at spare nogle penge.