hvordan man kan dekorere bryllupsselteteltet

- Dec 11, 2017-

Hvordan man kan dekorere bryllupsselteteltet


Det indre rum i bryllupsteltet kan bruges 100%, det giver plads til din bryllupsaktivitet. På en eller anden måde er det store indre rum også en udfordring for bryllupsarrangøren, fordi større plads føler sig tomt og manglende varme. Således, hvordan vi bør dekorere det indre rum i bryllupsteltet for at skabe intimitet? Det er et problem, ligesom hvordan vil du dekorere dit eget hjem, det vil tage tid at tænke på, hvordan man designer og dekorerer det indre rum i dit bryllupstelt.

1, bekræft bryllupsteltet størrelse og type

For det første, ifølge din bryllupsdag budget og mængden af ​​inviterede gæster, at bestemme, hvilken størrelse og hvilken type telt, du har brug for at leje eller købe. Det udendørs bryllupstelt har normalt tre forskellige typer: 1, bryllupstelt uden PVC sideveje, se mere åbent og mere tæt på naturen; 2, The Wedding telt med PVC-stof sidewall, se mere privatliv og intimitet; 3, Bryllupstelt med glasvæggen, se mere elegant og høj klasse.


2, Forsøg det gennemsigtige tagdæksel

Tagdækslet på bryllupsteltet kan være uigennemsigtigt og gennemsigtigt to muligheder. For at tæt på naturen foretrækker de fleste det gennemsigtige tagdæksel gennem det gennemsigtige tagdæksel, blå himmel, hvide skyer, grønne bakker, grønt vand, grin, afslørende kærlighed Evig.

p1-2-3-06.jpg


3 Bekræft bryllupsfestets tema og farve

Gør dekorationen i henhold til bryllupsstedet og temaet for brylluppet, og brug foring, gardin, belysning, tæppefliser og aircondition og så videre forskellige tilbehør til at dekorere. Guld, sølv, mørk rød eller brug elegant sort og hvid til at dekorere dit bryllupsfest.


4, Konfigurer med nok lys

Bryllupsfestet normalt om aftenen, for at holde nok lys inde i teltet før det bliver mørkt, skal vi konfigurere nok anden belysning. Selvfølgelig kan du overveje det blinkende lys, farverige lys og endda neonlysene for at oprette det romantiske humør og også sætte det smukke lys på bordet for at tilføje mere lys og atmosfære.


20121105080359.jpg