lang tid brug af telt telt om vinteren

- Nov 27, 2017-


Takket være forbedringen af ​​teltmaterialet med telt har teltteltet længere levetid og tilstrækkelig sikkerhed. Men det nordlige område har tung sne om vinteren, så nogle kunder bekymrer sig om teltets sikkerhed. Derfor kan teltteltet bruges i det kolde område i lang tid?

Først for at se de spændende problemer i telt teltet i koldt område:

1, Temperaturen er temmelig lav i det kolde område af vintersæsonen , normalt er temperaturen i minus tilstand, så hvordan teltet skal holde varmen?

2, snevejr forekommer ofte i kolde områder, og vinden er stærk, kan teltene være i stand til at modstå så stærk vind og tung snebelastning?

Selv ansigt til det store sneområde, har vi stadig den specielle løsning til at løse dette problem:

Isoleringsforanstaltninger: For det nordlige forkølelsesområde har vi den relative løsning til at modstå kulden. Vi vil foreslå klienten at tilføje et lag isoleringspapir og elastisk stof. Hvis det er lageret teltet, kan vi tilføje sandwich sandwich vægge rundt for at forsegle. Sandwichvæggene kan forbedre isoleringseffekten, og brug derefter varmeapparatet eller klimaanlægget for at holde teltens termiske effekt.

Snebelastning, vindmotstandsforanstaltninger: Tendars normale aluminium ramtelt kan modstå 8-10 niveau tyfon. Hvis teltene bruges på de tunge sneområder, kan vi designe højteltakteltet, som kurveteltet, geodetisk kuppeltelt: sneen falder naturligt ned, der kan løse snebelastningsproblemet og det geodetiske kuppeltelt kan modstå 1m tykkelse sne!

Ved siden af ​​teltens form, til det tunge sneområde, kan vi også vælge den større og tykkere rammeprofil. Disse kan også forbedre telt vind modstand og snebelastning evne. Dette vil selvfølgelig også øge teltomkostningerne.


Hvis der kun er en lejlighedsvis tung snesituation, vurderet af vores ingeniør om sikkerheden, kan vi også bruge den normale rammeprofil og derefter lave nogle styrkende foranstaltninger for teltet, såsom fastgørelsesmåle, krydsstænger og kryds stålkabler mv. Disse kan forbedre teltets stabilitet og sikkerhed, men også mere overkommelig!


marquee tent in snowing weather.jpg