Vedligeholdelse af telte

- Aug 10, 2017-

⒈ rengøring efter køligt i luft tørt, ikke læg solen under solen eller varmt sted bagning, for at forhindre tilbagetrækning af plast eller degumming, accelereret ældning.

⒉ ikke professionel gummisko og syre og alkali, salt og andre kemikalier til at kontakte, lest korrosion af degumming deformation.

⒊ skal være forsigtigt og jævnt ved rengøring. Tving ikke børste, lest kort line, eller Børst skoene af mønster og dekorative dele.

⒋ undgå kontakt med skarpe skarpe genstande til at undgå ridser fra ridser.

⒌ for farvet lærred, så kontakt ikke med hårde rengøringsartikler såsom kulstof blæk. Denne farve lærred er rengjort efter at være belagt med tandpasta, eller hvidt kridt pulver. Opmærksomhed skal være jævnt, så cool tør, kan forhindre misfarvning. Eller finde to stykker hvidt rent papir på toppen, tør og rive det. kan også forhindre misfarvning.

⒍ har udseende af afbrydelse, drop linje, eller dekorative dele løsne og andre små defekter bør repareres i tid. At forlænge dens levetid.

⒎ et andet telt skal rengøres regelmæssigt for at forhindre mug og stinker. Ikke vaske med vaskemaskinen. Nogle mennesker tror at telte modstå foldning, prisen er lav, dovne håndvask. Bekendt med den dekorative klud er ikke det samme, vask med vaskemaskine er let at falde ned i fade.