Flere typer telte

- Aug 10, 2017-

1, opførelsen af telte, tidligt i krigstid, ammunitionsteltet opstod, på grund af dets stærke og slidstærke, stof egnede, omkostningerne er ikke høje, tilpasning til alle typer terræn, bliver også byggeteltet, det første valg teltype , Den moderne konstruktion telt er rudiment af dette.

2, toppen af det menneskelige ord telt, og kaldte telte, telte mv., Hovedsagelig brugt i udendørs alle former for store aktiviteter. Det store telt er konstrueret og adskilt let, og interiøret er fri for bærende søjle, og stedet er 100% brugt. Ingen særlige krav til byggepladsen, generelt flad jord som sandgrund, græsareal, asfalt, cement og fliser kan være.

3, automatiske telt til fritidstelt, overveje fra det offentlige livs behov, automatisk telt til familiesammenføring, venner udflugt mv. Hovedsagelig. På grund af bekvemmeligheden af automatiske telte, ingen folkemængder begrænsninger, har afregnet en tendens blandt unge. Åbn hurtigt, let at bære, moderigtigt, er ejeren af det automatiske telt at give evalueringen, lad det traditionelle telt også få en del af effekten. Gælder for feltbyggeri operationer, camping træning, midlertidige klubber, Sportsunderholdning og hær kommandostilling, Field hospital, katastrofehjælp, camping, fritid, turisme og så videre.