midlertidig opbevaring telt tjener levetid

- Dec 04, 2017-


Hvor lang tid kan opbevaring stor telt anvendes?

På grund af produktionsreform og forbedring af forretningen i mange fabrikker, har de nu brug for mere og mere midlertidigt lagerplads til at støtte deres forretning hurtig vækst. Derefter kan opbevaringsstorteltet hurtigt tilbyde stort udendørs rum uden at bekymre sig om vejret og hvilken slags jord det er. Derfor vil opbevaringsteltet være det første valg for disse fabrikker. Så hvor lang tid kan opbevaringsteltet telt bruges?

Selvom opbevaringsteltet stort set bruges til opbevaringspladsen midlertidigt, men opbevares store telt anvendes det hårdpressede aluminium, som er meget holdbart og stærkt i lang tid med at bruge i stedet for midlertidige:

Opbevaring stor teltramme : Vores Tendars teltopbevaring stor teltramme anvendes 6061 / T6 hårdt presset aluminium, 80km / h-100km / h vindbelastningsevne og 75kg / kvm snelbelastningsevne. Er det svært at blive beskadiget af det dårlige vejr. Aluminiumsmaterialet vil blive specielt behandlet, overfladen med et lag af anti-korrosionsbeskyttelsesfirma. Så det kan bruges udendørs i lang tid uden korrosion og rustning. Normalt kan den bruges i mere end 20 års levetid.

Stof af lageret stort telt:   850g / kvm blokeret hvid PVC til tag, 650g / m2 gennemsigtig hvid PVC til sidevægge, dobbelt PVC-belagt polyesterstof , farve valgfri. 100% vandtæt, brandhæmmende (DIN4102 B1), M2, CFM, UV-resistent, rivebestandig, selvrensende evne . Så vil lasten i teltet ikke blive påvirket af det udendørs regn eller snevejr. Livets levetid er mere end 5 år, men ikke at fortælle det kan ikke bruges efter 5 år, bare føler sig meget gammel og ser ikke godt ud i udseende, men kan stadig bruges. Selvfølgelig kan du også vælge at rengøre stoffet og ændre det nye!


Sidevæggene på opbevaringsteltet: Der er flere forskellige slags sidevægge, de konventionelle sidevægge er PVC-væggene, levetiden er over 5 år og passer til almindelige opbevaringsbehov. Derudover giver Tendars også ABS-hårde vægge, sandwichvægge til valg. Og denne type vægge levetid vil være længere end PVC stof væggene.


Ud fra ovenstående beskrivelse af opbevaringsstort teltmateriale kan teltet bruges i lang tid ude. Ikke kun kan imødekomme behovet for midlertidigt lagerplads, men kan også bruges som semi permanent lager er helt uden problemer. Hvis der er et opbevarings telt projekt, er du velkommen til at tjekke med os for løsningen.


storage tent frame.jpg

storage tent.jpg