hvilke faktorer påvirker den store teltpris

- Dec 25, 2017-


hvilke faktorer påvirker den store teltpris

Nu vil flere og flere firmaer købe det store telt. Et af de mest bekymrede problemer er den store teltpris, men prisen på det store telt er ikke statisk. Og der er mange faktorer der påvirker den store teltpris.


Faktor 1: Råmateriale i teltet

Råmaterialet er den vigtigste faktor, der påvirker den store teltpris. Det store telt råmateriale bestemmer teltets sikkerhed og levetid. Tendars aluminium rammemateriale er absolut meget bedre end rammen telt i stål af aluminium. Og med PVC-polyesterstof af høj kvalitet, sort vægtype at vælge imellem, prisen måske lidt højere end det almindelige telt, men det kan bringe dig mere stabile, sikrere og praktiske telte, uden tvivl mere omkostningseffektivt!


Faktor 2: Støtte tilbehør til teltet

Hvis det store telt anvendes til brylluppet, udstillingen, lageret og andre store aktiviteter, skal det overvejes at støtte tilbehør til teltet. For de store aktiviteter er teltet ikke kun simpelthen for solbeskyttelsen eller regnbjælken. Hvis du vil have en vellykket begivenhed, skal du også integrere støtteudstyret til teltet. Så det kan skabe høj kvalitet teltoplevelse for dine kunder. Derfor bør teltstøttetilbehør være perfekt, såsom klimaanlæg, trægulve, tæppefliser, lysekrone, tagbeklædning og scene, lydsystem mv. Alle disse faktorer påvirker teltprisen.


Faktor Tre: Fabriksstørrelse

Fabrikens adresse og område og antallet af arbejdere til produktionen vil også påvirke teltprisen. Større fabrik vil have store produktionsomkostninger, men kan sikre produkternes kvalitet. Vi er den mellemstore fabrik i Guangzhou, produktionsomkostningerne kan styres godt. Så kan vi tilbyde dig det højkvalitetsprodukt til meget konkurrencedygtig pris. Og 10 års garantistid for vores produkt, for at støtte din forretning godt.


微信图片_20171213102238.jpg