Hvad er spændt Membran struktur telt

- Oct 09, 2017-

Hvad er spændt Membran struktur telt

Membran struktur telt, kendt som Spændingsmembran struktur, der er bygget stof. Den består af stålrammeunderstøttende struktur eller kabelstruktur og spændingsmembranstof til dækbyggesystem. Den nye unikke designform, god kraftfast, gør den til en af ​​de vigtigste store klare strukturer.

Membranstofet er fremstillet af PVDF, PVF, PTFE-belagt polyester. God stabil form og høj styrke tårer eller laster kraftbygget stof. Dens levetid er afhængig af den forskellige overfladebelægning, er generelt 15-20 år for stoffet.

Tegnet og anvendelsen af ​​membrankonstruktionsteltet:

Spændingsmembranstrukturen er den samlede nye bygningsstruktur, der kombinerer arkitektur, strukturmekanik, finkemikalier og materialevidenskab, computerteknologi som helhed , med højt teknisk indhold. Ifølge projektmiljøet kan strukturens form tilpasses i henhold til ingeniørernes unikke design, der kan udgøre et stort symbolsk vartegnsprojekt.


Kunstneri: Giv det fulde spil til arkitektens fantasi , og afspejler også tydeligt den styrkebestandige struktur.


Økonomisk: Det kan spare energi til belysning om dagen, fordi membranstrukturen er gennemskinnelig. Samtidig kan den farverige LED-belysning gennem membrantøjet også opnå en god reklame effektivitet om aftenen.


Stor klar spænding: Spændingsmembranstrukturen kan overvinde det store klare span (problemfri indvendig) problem, hvilket skaber store, uhindrede visuelle rum og effektivt øger brugen af ​​rummet.


Selvrensning: Membranstrukturen med den beskyttende membranbelægning, bygningen har en god selvrensende effekt, samtidig med at man sikrer den lange servicetid for bygningen.

membrane structure.jpg