Curve Marquee Tent

Curve Marquee Tent

Kurvmarkiet telt strukturen er ikke kun stærk, men også meget holdbar i lang tid at bruge. Aluminiumsrammen kan bruges mindst 20 år. Aluminiumet er fremstillet af den hårdpressede ekstruderede anodiseret aluminiumlegering 6061 / T6, meget mere hårdere end normal aluminiumlegering. Og tagdækslet er fremstillet af dobbelt PVC-belagt polyester tekstil, høj kvalitet, 100% vandtæt, brandhæmmende til DIN4102B1.
Chat nu

Produktdetaljer

Curve telt telt

 

Kurvmarkiet teltet bliver mere og mere populært og har stor ros fra hele verden med sin høje kvalitet struktur og elegante eksteriør siden den er tilgængelig. Sammenligning med det traditionelle design En form telt, kurveteltet er mere specielt og øje attraktivt. Kurvmarkiet teltet er også modulopbygget og kan øges eller formindskes i 5m bugt.

 

Strukturen er ikke kun stærk, men også meget holdbar i lang tid. Aluminiumsrammen kan bruges mindst 20 år. Aluminiumet er fremstillet af den hårdpressede ekstruderede anodiseret

aluminiumlegering 6061 / T6, meget mere hårdere end normal aluminiumlegering. Og tagdækslet er fremstillet af dobbelt PVC-belagt polyester tekstil, høj kvalitet, 100% vandtæt, brandhæmmende til DIN4102B1.

 

På grund af bøjningskurvets tagkonstruktion og perfekt tagdæksspændingssystem er snebelastningskapaciteten og vindmotstanden stærkere end det normale A-form design. Kurvetelt kan fjernes fleksibelt og udvides på grund af dets modulære struktur. Det er let at montere og demontere, lagerpladsen er lille. Det kan bruges i vid udstrækning som tennisbane telt, udendørs bryllupsfest telt, swimmingpool telt, koncert telt, udendørs møde telt, reklame, udstilling og messer.

Har du brug for flere oplysninger, skal du blot kontakte os!

Hot Tags: kurve telt telt, Kina, fabrik, producenter, leverandører, købe, billige, tilpasset, rabat, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like