Ølfestival Teltudlejningsomkostninger i Kina

- Oct 30, 2017-

Ølfestivalen afholdes om sommeren, og den udendørs ølfestivals store telt er nødvendigt for husly. Men ølfestivalsaktiviteten holdes ofte i kort tid, så den normale måde er at leje det store festtelt til den midlertidige brug. Så hvor meget vil det koste at leje et stort øletelt?


Sammenlignet med købsformen er teltlejeomkostningerne meget mere økonomiske. Især for den korte tidsaktivitet, som mindre end en uges aktivitet. Derfor kan udlejningen af ​​ølet stort telt medbringe mere omkostningseffektive, fleksible valg, og lejeprisen for ølet stort telt afhænger hovedsageligt af, hvor stort telt du har brug for, tidspunktet for brug, konfiguration, placering og andre faktorer til beregning af lejen pris.


Vi er helt klar over, hvor stor telt der skal bruges til udendørs ølfestivalsaktivitet. Ølstorteltet skal tilbyde meget stor plads inden for aktiviteten, så det er nødvendigt at bruge 20-50m klare spændvidde. Og teltets længde er ubegrænset. Normalt dækker et øl stort telt omkring 800-3000 kvm, og lejeprisen for øltelt telt er omkring RMB30-60 pr. Kvadratmeter. Jo større sparer spændvidden bredt, så vil den større aluminiumrammeprofil være nødvendig, selvfølgelig vil prisen være dyr.


På grund af ølfestivalen er tiden ikke lang, som er sidste i omkring en uge. Ølstort telt lejeprisen er omkring RMB30-80 pr. Kvadratmeter, hvis der tilføjes transport, installation og andre omkostninger mv. Selvfølgelig vil større område af ølfestivelteltet tilbyde stor rabat til teltleje.


Den store øl telt lejeprisen vi talte ovenfor er kun prisen for reference. Den endelige pris skal bekræftes med dig for detaljerede oplysninger. Yderligere mere spørgsmål, bare komme i kontakt.


nEO_IMG_DSC01969.jpg