European Style Pagoda Tent Specification og den uhyre pris

- Sep 22, 2017-


Europæisk pagode telt er en af ​​de mest anvendte produkter i teltet industrielt, det kan bruges sammen, eller knyttet til det store parteltelt ved hjælp af i dit udendørs event projekt. Det er derfor, mange kunder bekymrer sig om pagodelteltet, så lad mig nu introducere vores europæiske pagodeltype og den omtrentlige pris.


Pagodelteltet er ikke den slags udendørs let at bruge folde telt, mange klienter blander dem op. Faktisk har de store forskelle, som det foldede telt er lavet af stål eller aluminium, og den dårlige vindbestandige, korte levetid, og prisen er billig, så den er meget udbredt som midlertidig kabine.


Mens det europæiske pagodeltæppe skal bygge og demontere, normalt en fast periode med at bruge. Og det europæiske pagode telt er lavet af den hårdpressede aluminium 6061 / T6, som er meget stærk rammestruktur, kan modstå 80km / time stærk vind. Dækslet er vedtaget dobbelt PVC belagt stof, er vandtæt, brandhæmmende og UV-resistent mv. Det kan bruges gentaget, og levetiden kan nå op til mere end 20 år.


I mellemtiden ser det europæiske pagodeltæppe mere høj klasse og elegant ud, så materiale af høj kvalitet og praktisk præstationer medfører naturligvis prisforskellen. Såsom teltprisen er omkring USD100 / sæt, mens 3x3m pagodelteltet er omkring USD850 / sæt, og 5x5m pagodelteltet er omkring USD1250 / sæt osv. Selvfølgelig er det kun den omtrentlige pris for dit syn, den specifikke pris er baseret på dit krav om teltkonfiguration, forsendelse, mængde mv. Størrelsen af ​​pagodelteltet er hovedsagelig den lille størrelse, standardstørrelsen er: 3x3m, 4x4m, 5x5m, 6x6m, 8x8m, 10x10m osv. Og 3x3m og 5x5m pagodelteltet er den mest varme salgsstørrelse i pagodenteltet. Selvfølgelig, hvis du har en speciel forespørgsel, kan vores Tendars telt lave det tilpassede design til dig.


IMG_2223.JPGIMG_7094.JPG

Europæiske pagode telt folde telt