Menneskelige karakter Top telt

- Aug 10, 2017-

han store telt af sildeben kaldes telt, telt hus, osv., anvendes hovedsagelig i udendørs alle former for storstilet aktiviteter.

Den overordnede opbygning i det store telt er sammensat af to dele, en er aluminiumslegering hovedrammen og den anden er presenning. Faktisk er det ofte udstyret med andre integrerede faciliteter til at forskønne og forbedre aktiviteterne i forskellige temaer.

Først, den overordnede opbygning i det store telt med høj styrke aluminium legering profiler, opbygge principper for kasseformede beam aluminiumsramme, kolonnerne støtter brugen af ståldele, tagdækning med kablet diagonal bar forstærkning, tagdækning og væg overfladen har en base klud kabinet. Materialevalg af aluminum alloy profil gb/t-6063 standard, af nationale ikke-jernholdige Metal kvalitet kontrol og inspektion center inspektion, materialer kvalificeret. Grundlaget for teltet er solid, og de materialer og konstruktioner, der anvendes er af høj integritet og sikkerhed. Bygningen har nået en streng europæisk standard. Den overordnede struktur er blevet testet for vind test og destruktion af professionelle agenturer.

Andet, presenning brug er en professionel belagt stof PVC. Holdbare limning egenskaber: kniv skrabning belægning teknologi anvendelse af flydende PVC og fiber fysisk og kemisk binding, direkte til gylle belægning på stoffet; stærk svejsning ydeevne: efter svejsning, stoffet kan modstå en masse af spænding, selv i orkanen, hyppig drift og andre barske miljø, vil ikke påvirke forsegling graden af svejsning; Holdbare levetid: visse tykkelse giver ikke kun kniven til at skrabe belægning stof gode anti-ultraviolet egenskaber, men også forlænger levetiden af produktet. God farveægthed: fordi pigment direkte nedsænket i den indre PVC-belægning, så kniven skrabning belægning stof kan bevare farven altid flotte som nye. Anti-korrosion, meldug, anti-ultraviolet og flammehæmmende (M2 og B1) og andre egenskaber op til internationale standarder, anvendelse af velbevarede, derefter 3-5 år ikke vil forekomme rådne og meldug.

For det tredje støtte system. Toppen af det store telt støtte en stor serie af seks, herunder væggen, gulve, møbler, lamper, stof og andre omfattende kategorier af støtte, alle overordnede design, kun overraskende, ikke gjort. Primært til forskellige karakter, stil af aktiviteter siges at give omfattende konkrete og perfekt plads løsninger.