Mobile Construction Standard

- Nov 20, 2017-

Mobil konstruktion telt standard

Bygningen har generelt standarder for at regulere, hvad der er sikkert og hvad der er usikkert. Imidlertid står det i forkælelse for manglende standarder inden for feltet for klare telt, mobilbyggeri i Kina.


"For den midlertidige eller mobile konstruktion udgør Kina endnu ikke industristandarden eller lovstandarden, hovedsagelig afhængig af virksomhedens bevidsthed." Said af Chen Yi-bin, administrerende direktør for Losberger China, verdens største bevægelige byggeværkproducent, for nylig accepterede Kina Economic Times Interview.


Den mobile konstruktion bruges ofte i stor sportsbegivenhed, katastrofehjælp, udstilling, telt og andet felt. Med den hurtige stigning i e-handel og bilindustrien forbrugermarkedet har råvareindustrien og high-end fremstillingsindustrien oplevet vækstmuligheder, der har stimuleret den eksplosive vækst i logistik og lagerbehov. På grund af sin økonomi og fleksibilitetsfordel anvendes det bevægelige telt og lager system i vid udstrækning som de store lagercentre, industriparker, lufthavne og handelshavne.


Sammenlign med Kina, Tyskland har meget detaljeret standard for mobilbyggeri. Ifølge introduktionen af ​​Chen Yi-bin har den mobile konstruktion serieregulering, såsom jordskælvsbestandigt, vindbestandigt, snebelastning, stabilitet osv., Som ligner den faste byggestandard på tysk.


"Når vi driver forretning i Kina krævede vi kvalitet og sikkerhed i overensstemmelse med tyske industristandarder og håbede, at kinesiske statslige myndigheder eller fagforeninger kunne snarest muligt indføre industristandarder for midlertidige bygninger eller bevægelige bygninger i Kina, hvilket er til gavn for sund udvikling af hele branchen. "Sagde Chen Yi-Bin.


IMG_3371.JPG