Udendørs telt tilbehør

- Aug 10, 2017-

En, om Vandtæt mat: Opustelig pude, skum fugtpude, aluminiums foliepude, hvordan man vælger?

Fugtbestandig mat i udendørs camping er meget vigtig, det er rollen mellem legemet og jorden, kan isoleres fra den fugtige jord, spille en rolle for at holde varmen, og den anden kan forhindre Luo, gøre søvn mere behagelig. Derfor er den grundlæggende udendørs campingmåtte vigtigt tilbehør, køb af telte skal se under det er ikke udstyret, hvis det ikke er nødvendigt at udstyre sig selv.

Opblåsbar mat: De grundlæggende, ekspansive luftfugtpudefordele er komfortable nok, justerbart volumen og billig. Ulempen er, at vægten ikke er let, ubelejlig at bære, og meget let at punktere, inden i luftlaget med høj mobilitet, isoleringseffekten er dårlig, så for udendørs æselkvinde er oppustelig pude begrænset til brug af fritidsscener.

Skum Svampemåtte: Denne fugtsikre pude er sammensat af svampeskummateriale, sammenlignet med opustet fugtpude, svampefugtpude mere lys mere behagelig, prisen er dyrere end oppustelig fugtpude, derudover svampefugtpude på grund af Skumets unikke skummolekylære struktur i nærvær af et bestemt hul i vinter udendørs brug kan opnå bedre termisk effekt. Ulempen er større, selvom fugtsikker mat, men skumsvamppude af fugtighedsbestandighed er det værste af disse tre materialer, hovedårsagen er den åbne molekylstruktur, i det fri efter gentagen foldning, har levetiden også visse begrænsninger.

Aluminium filmpude: lys, let at bære, afspejle varmen er god Dette er dens fordele, ulempen er, at aluminiumfilmen er meget bange for slipset, græsset på jorden kan stikke det ud af et hul.