Royal Wedding Parties Telt Boost Business

- May 21, 2018-

(Sorce fra: businessupnorth.co.uk)


ARoyal bryllup er bestemt en årsag til fejring, men for et selskab i South Yorkshire er der mere grund end nogensinde til at rejse et glas til det kongelige par.Galatelt, der er baseret i Dearne Valley nær Rotherham, har oplevet en 30 procent stigning i ordrer til havemarkeringer i den sidste måned - hvilket den til dels tilskriver folk, der planlægger begivenheder for at markere prins Harrys bryllup til Meghan Markle!

Jason Mace, administrerende direktør for Gala Tent, siger ”Vi oplevede en lignende stigning i salget af markiser lige før prins William's bryllup tilbage i 2011. Derudover er det FA Cup-finalen samme dag efter bryllupsdækningen er afsluttet, så mange mennesker ser det som en chance for en dobbelt fest! ”

Jason tilføjer: ”Folk elsker at holde en fest derhjemme, men har ofte ikke plads, hvorimod en havebakke eller havepavillon kan betyde, at du kan invitere hele familien eller alle naboer! Vi har også haft en række forespørgsler fra folk, der arrangerer gadefester for at markere den kongelige lejlighed og ledte efter markeringer eller lysthus til at give dækning. Det er en dejlig mulighed for et samfund at mødes og fejre - og med en havemarked behøver du ikke at bekymre dig om vejret! ”

Virksomheden har oplevet den største stigning i efterspørgslen efter 3 mx 2 m Gala Tent-markiet og 3 mx 6 m Gala Tent Marquee Pro.

Keynote-forskning har afsløret, at folk bruger mere tid på at underholde derhjemme i stedet for at gå ud, og at 80% af mennesker ser haven som et sted at slappe af og underholde venner og familie.

Gala Telt tilbyder en bred vifte af markiser og lysthuser, der passer til både store og mere kompakte have- og gårdhaveområder. Alle produkter er hurtige og enkle at opføre og er designet til at modstå det værste af det britiske vejr, med udvalgte produkter, der er testet for at modstå op til 80 mph vind.

Grundlagt i 1999, har Gala Tent vokset til at sælge over 10, 000 telte og markiser hvert år sammen med omkring 90, 000 tilbehør til arrangementer og møbelprodukter i England.

I England er Gala Tent en foretrukken leverandør til organisationer, der inkluderer militæret, NHS, South Yorkshire Fire 0010010 amp; Redningstjeneste, South Yorkshire Police Service, St John's Ambulance og AA samt tusinder af husejere nationalt.