Teltmateriale Beskrivelse

- Aug 10, 2017-

Stof: Mange til polyester NES stoffer, på markedet generelt 210T polyester nes, 190T polyester NES, kvalitet af dens tykkelse og breddegrad og længdegrad tæthed som standard, vandtæt stof tekniske indikatorer til vandtæt grad. Der er også producenter til at forbedre skønheden, følelsen, den eksterne konto belagt med silicagel.

Silikon skjult ekstra stof

Det ligner en gennemskinnelig følelse, og endnu vigtigere vil denne slags telt være lettere.

Vandtæt er kun overflade belagt med AC eller PU. Det er generelt kun brugt til børn eller spil ledger klasser.

Vandtæt 300MM bruges generelt til strandtelt / solskærm eller til tørt og regnfuld bomuld 800mm-1200mm til rutinemæssige enkle camping telt.

Vandtæt 1500mm-2000mm til sammenligning af midtertelt telt, skal rejse i flere dage.

Vandtæt 3000MM ovenfor er generelt et professionelt telt, der tager høj temperatur / kold resistens og anden teknisk behandling.

Bundmateriale: Almindeligt anvendt PE er den mest almindelige, kvaliteten af de vigtigste ser på dens tykkelse og breddegrad og længdegrad tæthed. Bedre end den høje kvalitet Oxford stof, vandtæt behandling mindst in1500MM ovenfor.

Det indre stof er normalt åndbar nylon eller åndbar bomuldsklud. Kvaliteten afhænger hovedsageligt af dens densitet.

Den regntætte ydelse af det eksterne telt presenning beregnes stadig ved antallet af vandkolonne pr. Kvadratcentimeter.

Det generelle teltregnforebyggelse er over 1500 mm vandkolonne, kan forhindre i kraftigt regn, individet opnår 3000-4000 mm, kan forhindre den kontinuerlige regnvejr.

Fremragende kvalitet af regn presenning, ikke kun regn indekset højt, men også i presenningslinjen søm knudepunkt med et generøst tryk for at forhindre lækage af linse søm.

Selvom det ydre telt er en høj indikator for regn, er ventilation et problem. Selvom det er en klar nat uden regn, vil en søvn stadig være dækket af perler med vanddråber, især i græsset og anden fugt på jorden for at bygge telte. Det kumulative beløb vil også falde ind i den interne konto. Relativt set er lavregistreringsindikatoren for den eksterne konto, området for vand end regn højere end lidt.

Dette er vanddampen, som beboerne udånder i teltet, og grundvandet samler sig på den indvendige overflade af tarpen. På grund af regnens udside, regnen udenfor er vanddampen ikke ude. Så når du står op om morgenen, undgå at ryste dit telt og pas på regnen.

Der er dog flere toptelte, eksterne konti, der anvendes Tex, Bantex og andre vandtætte åndbare materialer, bedre kan løse dette problem, men prisen er svimlende.