Teltstruktur

- Aug 10, 2017-

Det er et skur, der dækker jorden og lægger dagslyset og er midlertidigt beboet. Brug lærred til at lave, sammen med støtte af ting, kan fjernes når som helst overførsel.

Teltene bæres i form af dele og samles efter at de kommer til scenen, så der kræves en række komponenter og værktøjer. Forstå navnet og brugen af de forskellige dele, der er bekendt med teltets opbygning, til hurtigt og nemt at oprette telte.

Telte og telte, teltstolpe og vind toppe, jordspåner.

⑴ Tent Specifikationer: $ nummer, 4,5 * 4,6, $ nummer. 6, 7,5 * 4,8, 10 * 4,8. Square Tube Bracket er 25, 30 spray maleri, Tanghou er standard 1,2MM, kvadrat rør struktur er relativt stabil. (Kanthøjde 1,8 meter, højeste 3 meter høj, kan støtte op og ned butik)

Den ⑵ telt struktur er rimelig, brugen er sikker og pålidelig, kan modstå 8 klasse vind og 6 centimeter tykt snebelastning på samme tid.

⑶ telt ved hjælp af stålramme struktur, enkel struktur, let at vise, 25 minutter / 4 personer kan indstilles eller trækkes tilbage (produkt vedhæftet installationsvejledningen, et kig på det).

⑷ Telt (kludpose + stålramme i alt 4 eller 5 stk.), Alle dele er pakket i kludpose, form regelmæssig, nem at bære med køretøjet eller korttransport.

Telt hele med grønt lærred og oxford klud (vinter varm sommer cool), midt i brugen af tæpper, foret med hvid klud, udførelse til militære telte som standard. Vinduet er udstyret med gasbind, som har funktioner til at forhindre myg og ventilation.