Den største Clearspan Aluminum Frame Tent

- Oct 23, 2017-

hvor stor af det klare spændtelt

Der er stor forskel mellem det store aluminiumtelt og det udendørs foldetelt . Det er lavet af aluminiumsrammens klare spændingsstruktur, og dens modulære samlestruktur gør det muligt at være flere design og klare spændvidde til at passe til forskellige slags udendørsbegivenheder. Så, hvor stor af det klare spændvidde af aluminiumrammeteltet kan nå?


På grund af teknologiens modenhed tilbyder aluminiumteltene i dag en bred vifte af muligheder, men der er mange mennesker, der ikke ved meget om spændingen. Spændingen er en dimension af stråleelementet. Afstanden mellem de tilstødende søjler i retning af den digitale akse er spændt. Simpelthen er det brede af teltet spændet som standard, fordi der ikke er nogen søjle inde i aluminiumrammens telt.


3m-60m, og standardspændingen er 5m som et interval, såsom 10m, 15m, 20m, 50m og så videre heltalsspecifikationerne. Men for 2, 3, 4, 7 osv. Disse er ikke-standardspecifikationer, er brugerdefineret produktion, prisen vil være højere end den konventionelle pris. Derfor, hvis der ikke er nogen lokalitetsrestriktioner, vil vi gerne anbefale vores klient standardstørrelsen.

 

Den største klare spids bred af aluminium rammen teltet er 60m. Hvis du har det specielle design og har brug for den økonomiske telt projektløsning, er du velkommen til at tjekke med os.

41x49m big tent 3.jpg

41x49m big tent 2.jpg