Når Typhoon Attack The Marquee Tents

- Nov 10, 2017-

Hvilken beskyttelse skal vi gøre, hvis tyfonen angriber teltteltet.


Selvom telt teltet bruges til udendørs permanent bygning, men når det kommer til dårligt vejr som tyfon , især kystområdet uden nogen forudgående sikkerhedsforanstaltning, er teltet stadig udsat for sikkerhedsproblemer. Derfor, hvilken beskyttelse skal vi få, hvis tyfonen angriber teltet.


Der er masser af tyfon på sommeren, især i september i år. Selvom standard telt vindbestandighed er op til 8-10 niveau, men den meget stærke tyfon stadig forårsager mange problemer for teltet i nærheden af ​​kystområdet, så vil vi gerne dele en beskyttelsesforanstaltning, hvis tyfonen angriber teltene.


1, 8-10 grade vind: Fastgør PVC-stoffets sidevægspændingsbøjle på g- runden, og stram sidevæget fast, prøv at gøre teltet til f orm et helt lukket rum, stop vinden at komme ind. På den anden side behøver du stadig at gøre forstærkningsplanen, såsom at sætte de tunge ting på vægpladen, og også tilføje tværstængerne eller stålkabelfastgørelsen på jorden for at forstærke teltvindmotstanden. Så det kan sikre teltet stærk struktur stabilitet i tyfonen dårligt vejr.


2, Over 10 grader vind: Den har stærk ødelæggende evne, når vindhastigheden over 10 grader, så det var bedre at tage telt tagdækslet og sidevægge ned for at reducere vindens kraft. Lige forlod teltet luminiumramme. Selvfølgelig, hvis tyfonen er for meget s trong eller er praktisk for dig, kan du demontere teltet, efter tphoonfinishen, og derefter installere teltet igen. Det er 100% ingen skade på teltstrukturen, hvis tyfonen angriber.


Yderligere mere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

tent aluminium frame.jpg