PVC Pagoda Tent

Den tilgængelige standardstørrelse af PVC pagoda teltet er 3x3m, 4x4m, 5x5m, 6x6m, 8x8m og 10x10m. Aluminiumsrammen (stående støtte og tagstråle) er fremstillet i 65x65x2.5mm og 122x68x3.0mm ramme profil.
Chat nu

Produktdetaljer

PVC pagode telt

 

Den tilgængelige standardstørrelse af PVC pagoda teltet er 3x3m, 4x4m, 5x5m, 6x6m, 8x8m og 10x10m. Aluminiumsrammen (oprejst støtte og tagstråle) er fremstillet i 65x65x2.5mm og 122x68x3.0mm rammeprofil. Hårdt presset ekstruderet og anodiseret aluminium 6061 / T6, og PVC-dækket er 850g dobbelt PVC-belagt polyester tekstil, der er brandhæmmende i overensstemmelse med industristandarder, vandtæt, UV-modstand. Vores teltbetræk har et professionelt spændingssystem og kan tilpasses med dit logo.

 

Vores PVC-pagode telt tilbyder hurtig og nem montering og demontering uden tungt udstyr. Den kan bruges som midlertidig eller permanent bygning, som udendørs udstillingsboks, restaurant, hjemmeparti, parkeringsplads, campingplads i haven osv. Vi kan også tilbyde den tilpassede design service for at sikre, at du får det nøjagtige produkt, du skal bruge.

 

Vores PVC pagode telt er kompatibelt med et komplet udvalg af tilbehør til at øge teltfunktionaliteten, såsom tagbeklædning, gardin, glasvægge, ABS hårde vægge, glasvinduer, transparent PVC tagdæksel eller sidevægge, gulvbelægning, banketstol eller scene osv.


 

Vores service:

* Telt installationsmanual kan tilbydes

* kan installere teltet på dit sted.

* Vi kan lave det tilpassede design til dig

* Produkterne kan leveres til din port eller din dør.

* Lang tid garanti tid 

 

 

Hot Tags: pvc pagoda telt, Kina, fabrik, producenter, leverandører, køb, billig, tilpasset, rabat, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like