Udendørs stort bryllupsfest Teltramme Marquee Valgfrit tilbehør til teltdekorationer

Til en udendørs festbegivenhed, undtagen partyteltet til omslaget, er der masser af forskellige slags tilbehør til teltdekorationen. Her er det valgfrie tilbehør / udstyr til teltdekorationen, som muligvis passer til dit udendørs eventprojekt. 1. Forskellig slags væg ...
Chat nu

Produktdetaljer

Udendørs stort bryllupsfest Teltramme Marquee Valgfrit tilbehør til teltdekorationer

Til en udendørs festbegivenhed, undtagen partyteltet til omslaget, er der masser af forskellige slags tilbehør til teltdekorationen. Her er det valgfrie tilbehør / udstyr til teltdekorationen, som muligvis passer til dit udendørs eventprojekt.


1. En anden slags vægsystem til festteltet:

Hvid PVC væg, gennemsigtig PVC væg, ABS hård væg, Sandwich væg, stål væg,

Glasvæg. Du kan vælge væggen i henhold til dit brug af dit telt.

big tent wall system


2. Møbelfacilitet til udendørs festteltprojekt:

Vi har forskellige banketstol og bord til festteltet, aluminiumsstol, stålstol, sofa, banket rundt bord og rektangelbord osv. Tjener til det udendørs partyteltramme-markeringshus.


furniture for tentchair for banquet tent


Alle vores møbler leveres fra vores brorselskab, og prisen vil være økonomisk base på høj kvalitet. Der er mange serier og forskellige formborde og stole til dit valg. Du kan bruge dem på restauranter eller hoteller, til bryllupper eller fester telt og så videre.


3. Elektrisk udstyr til festteltet:

10 PH Klimaanlæg (stående enhed), belysningssystem, varmelegeme til teltindretningen.

party tent accessories(001).jpg4. Prestationsfacilitet til festteltet:

Hvis dit telt bruges til koncert, har det brug for den dansende scene, den lette fagværksfacilitet til forestillingsbegivenheden. Her kan vi gøre dit arrangement afsluttet med alle disse faciliteter sammen med partyteltet:

aluminium stage for tent


5. Andet valgfrit tilbehør til festramteltet:

Såsom udskrivningsannoncer, åndbart glasvindue, meshvinduer, opbevaringsbur, transportstativ, rampe, foring, gulvsystem til teltet osv.


Brug for yderligere tilbehør til teltdekorationen, er du velkommen til at kontakte os. Vores gunstige pris og professionelle service vil blive leveret med det samme. Du skal bare komme i kontakt!

12.jpgUndersøgelse

You Might Also Like